След броени дни кралица Елизабет Втора ще посрещне първата си Коледа без

...
След броени дни кралица Елизабет Втора ще посрещне първата си Коледа без
Коментари Харесай

Невъзможната Коледа за кралица Елизабет

След броени дни кралица Елизабет Втора ще посрещне първата си Коледа без принц Филип - нещо, което не се е случвало от повече от седем десетилетия. А още по-тъжни се обрисуват празниците и поради усложнената COVID-19 конюнктура на Острова.

Традицията повелява цялото кралско семейство да се събира в имението Сандрингам, да върви дружно на обедна литургия, а по-късно да седне дружно към отрупаната с ястия маса. Ако предходната година огромните отсъстващи бяха принц Хари и Меган Маркъл, то в този момент най-вече на всички ще липсва към този момент починалият херцог на Единбург.

Но и до последно не е ясно тъкмо в какъв състав ще се състоят кралските коледни събирания. По информация на Evening Standart, Елизабет Втора е предпочела да остане в замъка Уиндзор за празниците, вместо да пътува за Сандрингам и там да посреща посетители - нещо, което правеше всяка година от 1988 година

Най-вероятно и празничният обяд ще се проведе в по-различен формат - членовете на кралското семейство ще посещават кралицата не дружно, а поотделно, с цел да се избегнат огромни събирания. Елизабет Втора отсрочи и обичайния обяд дни преди Коледа, който трябваше да е през днешния ден, 21 декември.

Все още не е ясно кой и по кое време ще отиде на посетители на кралицата по празниците, само че две неща са сигурни - че никой няма да я остави сама, както и че ще се заобикалят обществените появи на членовете на кралското семейство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР